Schoenreparatie in Amsterdam


U wilt uw schoenen laten repareren? Bij 't Schoenmakertje op de Haarlemmerdijk 73 in Amsterdam centrum bent u aan het juiste adres. Wij repareren kapotte schoenen, vervangen schoenzolen en hakken. Hebben uw schoenen een opknapbeurt nodig? Laat uw schoenen, pumps of laarzen bij ons repareren, een stuk voordeliger dan nieuwe schoenen kopen!

Krijg deskundig schoenreparatie advies!

Voor deskundig advies over reparaties aan schoenen, pumps en laarzen bent u bij ons aan het goede adres. Ook voor schoenverzorging, schoenartikelen zoals schoenpoets en veters kunt u bij 't schoenmakertje terecht. Met jaren ervaring op het gebied van schoenreparatie weet u dat u bij 't schoenmakertje aan het juiste adres bent. Profiteer van de vakkennis van de schoenen maker. Al jaren weten klanten ons te vinden voor alle soorten schoenreparaties.

Schoenen laten repareren in Amsterdam centrum en Jordaan


Wat er ook mankeert aan uw schoenen, laarzen , pumps of sportschoenen. Kom naar de schoenmaker en laat uw kostbare schoenen repareren. Bent u gelukkig met uw schoenen dan is het zonde om deze weg te gooien. Gun uw schoenen een tweede kans door vakkundige schoenreparatie. Tenslotte is schoenreparatie is goedkoper dan nieuwe schoenen kopen. Dus woont u in Amsterdam centrum of de Jordaan fiets gerust even langs met uw kapotte schoenen en wij kijken hoe we deze voor u kunnen maken.

Ook voor  schoensmeer en andere schoenartikelen bent u welkom.

Van schoensmeer tot inlegzolen. Anti-regen middelen en schoenveters. U kunt het zo gek niet bedenken of we hebben wel het juiste schoenmiddel voor uw leren schoenen en tassen.